Загиналата млада жена край Розино оставя бебето си сираче - DC news

Загиналата млада жена край Розино оставя бебето си сираче

24-годишната Шуки била от Пирдов, но се сгодила за млад мъж от Розино и заживяла там

24-годишната жена, загинала на пътя между Клисура и Розино, която приятели и близки наричали Шуки, е от град Пирдоп. През септември 2021 г. се сгодила за млад мъж от карловското село Розино и заживяла с него, съобщава БЛИЦ.

Семейството има малко бебе, което вчера е навършило 4 месеца. Майката вчера е пуснала снимка на фейсбук профила си на пеленачето по този повод.

И в Пирдоп, и в Розино, хората са в потрес. Плачат и жалят за без време отишлия си млад живот. Разказват колко красива е била Шуки.

Местни от Розино споделиха, че преди години са работили заедно със семейството на Шуки в завод в родния й град. Описват ги като много добри и отзивчиви. Сега бащата имал дюнерджийница в Пирдоп.

Тежка катастрофа в Карловско! Млада жена заби колата си в дърво и загина

Шуки била единствено дете на родителите си. Според наши източници тя се е прибирала от Пирдоп към Розино, карала е бързо, времето е било дъждовно, при изпреварване е изгубила контрол над волана и се е блъснала в дърво. След това лекият автомобил „Мини купър“ е продължил да се движи.

Младата майка е загинала на място. Катастрофата е била толкова тежка, че е разкъсала тялото и част от него е било на пътя.

Подобни статии

Top