Загиналият при тежката катастрофа край Козаново е 42-годишен асеновградчанин

Не е ясно кой е шофирал колата

Асеновградчанин е загиналият при тежка катастрофа мъж от Асеновград. Той е на 42 години, уточниха от полицията. Загиналият е 42-годишен от Асеновград.

Сигналът за тежкия пътен инцидент е подаден малко след 16.00 на спешния телефон 112. По първоначални данни лекият автомобил  излизал от Козаново по посока Първомай. Той не успял да вземе завоя най-вероятно заради високата скорост, с която е шофирал водачът, изхвърчал от пътя и се преобърнал по таван.

Мъж загина при тежка катастрофа в Асеновградско, ранена е спътницата му

Все още не е установена самоличността на ранената жена, която е откарана в болница. За да бъде извадена пострадалата и загиналият, пожарникари са рязали ламарините. Двамата не са семейство.

Лекият автомобил е собственост на 52-годишна жена. Регистрационната табела на колата е от друг лек автомобил „Алфа Ромео“, който не бил в движение. Все още не е уточнена марката на автомобила, тъй като е смачкан до неузнаваемост. Не е ясно и кой е шофирал.

Най-вероятната причина за катастрофата е високата скорост, с която е карал водачът на автомобила, а също и хлъзгавият път, тъй като в района вали дъжд.

Движението се осъществява в една лента.

Снимката е илюстративна

Подобни статии

Top