Заловиха 21 проститутки при полицейска акция в Пловдивско

Заловиха 21 проститутки при полицейска акция в Пловдивско

Арестувани са и шестима дилъри на дрога

21 проститутки са заловени при масирана полицейска операция, проведена на територията на ОДМВР-Пловдив по разпореждане на главния секретар на МВР. Арестувани са също шестима разпространители на дрога, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

При акцията полицаите са проверили 270 обществени места, 736 автомобила и 1 894 души.

При проверка на заведения в областта в 17 случая са спипани деца в нощни заведения. В други 4 случая пък на непълнолетни са продавани алкохол и цигари баровете.

В резултат на акцията с полицейска заповед са били задържани 11 души, образувани са 6 досъдебни производства, издадени са по 4 акта и глоби с фиш по Закона за движение по пътищата.

Полицейската операция е била насочена към противодействие на престъпността, охрана на обществения ред и безопасност на движението. В нея са участвали служители от районните управления, отделите “Криминална полиция”, “Охранителна полиция” и “Разследване” и от сектори “Пътна полиция” и “Специализирани полицейски сили”.

Освен към нощните заведения, входно-изходните артерии и централната градска част на Пловдив, действията на полицията са били насочени и към по-малките населени места в областта.

Снимка: newsbp.com

Подобни статии

Top