Зам.-кметът на Асеновград към млади танцьори: Трудът ви ще бъде увенчан с успехи

Петър Петров участва в откриването на новата зала на ДФ „Косара“

Зам.-кметът по хуманитарни дейности на Асеновград Петър Петров бе част от официалното откриване на новата зала на ДФ „Косара“. Момичета от различни възрасти вече разполагат със собствено пространство, в което да тренират и да развиват танцовите си възможности под ръководството на своите треньори Виолета Стамболийска, Христина Филипова, Дарена Делчева и Севи.

„Искам най-напред да благодаря за поканата да присъствам на това дългоочаквано от всички вас събитие. Скъпи домакини, от името на кмета на Асеновград д-р Христо Грудев и от свое име Ви поздравявам за упоритостта и се възхищавам на ентусиазма, който влагате при работата с децата на Асеновград. Зная, че целият този труд има смисъл и някой ден усилията Ви ще бъдат възнаградени. Благодаря Ви за всеотдайността! Пожелавам Ви тренировките в тази нова зала да Ви донесат много нови успехи и отлични резултати в състезания от световни величини!“, каза пред присъстващите зам.-кметът Петров.

Церемонията по откриването продължи с водосвет.

Залата бе предоставена на асеновградския спортен клуб по модерен балет от община Асеновград, с решение на Общинския съвет. Помещението бе неизползваемо години наред и чрез новите си стопани то получава нов шанс да бъде „съживено“.

Подобни статии

Top