Зам.-кметовете на Асеновград – официални гости на три училища в Първия учебен ден

Те поднесоха поздравителен адрес от името на кмета на града доктор Христо Грудев

Новата учебна година във всички училища на Асеновград стартира присъствено за определени класове, съгласно разпоредбите на Министерството на образованието и науката (МОН). Тържествените програми включваха музикални изпълнения на ученици, посрещане и изпращане знамето на съответното учебно заведение, рецитали на стихове и мотивиращи думи, приветствия от директори и официални лица. Във всяко едно от училищата прозвуча и химнът на България.

Училищните дворове се изпълниха с детски усмивки и любознателни малчугани, които нямаха търпение да прекрачат прага на любимото школо. Асеновградски свещеници отслужиха празнични водосвети за здраве и благополучие на ученици, учители и родители.

Заместник-кметовете на Асеновград инженер Петър Петров, инженер Стоян Димитров и доктор Теньо Манолов присъстваха в три учебни заведения на територията на общината – съответно: ОУ „Христо Ботев“ (Асеновград), ОУ „Отец Паисий“ (Тополово) и ОУ „Петко Каравелов“ (Асеновград). Заместник-кметовете пожелаха на всички най-вече здраве, благополучие и успех и поднесоха поздравителен адрес от името на кмета на града доктор Христо Грудев.

1 2

Подобни статии

Top