Започна онлайн гласуването в творческите конкурси на район „Източен“ за 1 юни

Награждаването ще е в Деня на детето

Започна онлайн гласуването в трите конкурса за По повод предстоящият празник на 01 юни – Ден на детето, кметът на район „Източен“ Иван Стоянов обявява три конкурса за деца и ученици, организирани от пловдивския район „Източен“. Припомняме, че от района обявиха по повод детския празник конкурси за авторско стихотворение, за фотографска снимка на тема „Аз и природата“ и рисунка със свободна тема. Целта на конкурса е да се подкрепи и популяризира детското и ученическо творчество в областта на поезията.

Трите конкурса се провеждат под патронажа на кмета на район „Източен“ Иван Стоянов. Право на участие в тях имаха всички деца и ученици от учебните заведения на територия на район „Източен“, но според регламента могат да участват също деца и ученици, живеещи на територия на района и учещи в други части на града.

Резултатите от класирането ще бъдат обявени в Деня на детето – 1 юни.

Творбите вече са качени в социалната мрежа Фейсбук, на официалната страница „Иван Стоянов – кмет на район „Източен“. Те ще бъдат подложени на онлайн гласуване до 28 май, като призьорите ще бъдат определени от най-големия брой харесвания, получени за творбите.

Над 80 рисунки са получени за конкурса, десетки са фотографиите и стихотворенията, изпратени от участниците.

Награди

Ще бъдат  отличени трите  стихотворения  с най-голям вот  с  книги, а всеки участник ще получи грамота за участие.  Награждаването ще стане на 1 юни. Тържеството за награждането ще се излъчва на живо от парк „Каменица“ , чрез фейсбук страницата Иван Стоянов – кмет на район „Източен“.

Снимка: Фейсбук/Иван Стоянов – кмет на район „Източен

Подобни статии

Top