Започна премахването на гаражи с изтекли разрешителни в Асеновград

Следващата акция ще е в квартал „Запад“

Започна демонтирането на гаражни клетки с изтекли разрешителни в община Асеновград. Акцията стартира от района на църквата „Свети Атанасий“.

Собствениците на гаражите не са проявили претенции и не са създавали проблеми. Премахването се извърши в присъствието на комисия от община Асеновград и органите на реда.

Демонтирането е осъществено внимателно и по безопасен начин. Голяма част от ламарините на гаражните клетки са били прогнили.

След премахването се оказало, че вътре пространствата са пълни с отпадъци. От отдел „Екология“ към община Асеновград ще изпратят уведомителни писма до собствениците на премахнатите гаражи, че следва да разчистят местата. Ако това не се случи в определения предварително срок, ще им бъдат наложени санкции.

Веднага след отстраняване на ламаринените клетки, граждани са проявили желание да ползват освободените места. Акцията по премахване на гаражите с изтекли разрешителни ще продължи, като следващата планирана такава е за квартал „Запад“. На всички гаражни клетки в общината, които следва да бъдат отстранени, са разлепени уведомления за това.

Подобни статии

Top