Започна ремонт на стадион „Марица“

Апостол Попов става спортен директор на кършиякалии, които се завърнаха във Втора лига

Започна ремонт на стадион „Марица“ в Пловдив. От ръководството на Марица (Пловдив) възложиха освежаване на съблекалните, треньорските стаи, бани и тоалетни.

От другата седмица започва и подмяна на тревното покритие, за да може отборът да играе на добри условия мачовете си във Втора професионална лига.

В същото време опитният защитник Апостол Попов разкри в „Часът на Трета лига“ на sportal.bg, че остава при „жърто-сините“, но не като футболист, а като спортен директор.

Бившият футболист на ЦСКА, Ботев (Пловдив) и Университатя говори по различни теми, свързани с Марица (Пловдив).

„Момчетата доказаха, че и без мен се справят много добре. Не успях да помогна много на отбора. Старши треньорът ме покани, исках да помогна, това беше решаващо. Много обяснявам, говоря с младите, помагам им.

Говорихме с шефа, оставам в клуба като спортен директор, ще помагам на Данчо. Ще си разпределим работата, ще бъда връзката с отбора. За един футболист е много важен характерът, виждали сме футболисти с уникални качества, излизат навън и не се получават нещата.

Други силни, отиват в ЦСКА или Левски, и не става. Всичко е до характера, без лишения няма как да стане – трябва да спазваш режима, да си отдаден на футбола. Много футболисти си мислят, че ще стане лесничко и по дискотечки. Затова винаги има време, но трябва да знаеш кога и как“, каза Апата.

Вижте какво споделиха наставникът Николай Димитров – Ноко и Йордан Влашки.

Подобни статии

Top