Започна строителството на многофункционална спортна зала в с. Рогош

Отслужен бе тържествен водосвет

Първа копка за строежа на многофункционална спортна зала в с. Рогош направиха кметът на община „Марица“ Димитър Иванов, зам.-кметът Николай Стаматов, кметът на селото Величка Величкова и управителят на фирмата-изпълнител „Ай Ди Ел“ ЕООД Михаил Иванов.

Тържествен водосвет за успеха на начинанието бе отслужен от отец Страхил, а малките танцьори от танцова школа „Оренда“ поздравиха присъстващите с прекрасно изпълнение на българско народно хоро.

Кметът на селото Величка Величкова изказа признателност на кмета на община „Марица“ Димитър Иванов и на председателя на Общинския съвет Гергана Трендафилова за подкрепата за проекта.

„Искам да благодаря на кмета Димитър Иванов и на екипа му, както и на председателя на Общинския съвет Гергана Трендафилова и общинските съветници за усилията и решителността, заради които тази инвестиция стана възможна. Това е един от многото проекти, разработен от екипа на община „Марица“ за с. Рогош“. Пожелавам на кмета Димитър Иванов здраве и сили, за да продължи все така самоотвержено да защитава интересите на всеки един жител на община „Марица“, каза Величка Величкова.

1 2

Подобни статии

Top