Започва 68-та Колоездачна обиколка на България

Тя ще се проведе от днес до 5 юли

От 30 юни до 5 юли ще се проведе 68-то издание на Колоездачната обиколка на България. В първия си етап тя ще премине и през територията на Област Пазарджик. Това налага временна организация на движението в определени участъци от Републиканската пътна мрежа и е възможно да има временни затруднения в придвижването на останалите участници в движението по пътищата.

Обиколката ще започне на 1 юли минути след 12.00 часа от центъра на столицата, след това колоната ще се отправи по Самоковско шосе до Боровец, а около 14.00 часа състезателите ще преминат през Костенец – Белово – с. Аканджиево – с. Мененкьово – с. Карабунар – с. Памидово – с. Динката – с. Драгор – с. Ивайло – с. Черногорово – с. Пищигово – с. Мало Конаре – главен път I-8 за гр. Пловдив, като финишът се очаква да е в 17. часа пред Парк-хотел „Санкт Петербург“.

По трасето ще бъдат разположени екипи на полицията, които да осигуряват безопасността при провеждането на колоездачната обиколка.

От ОДМВР-Пазарджик апелират към всички участници в пътното движение да спазват стриктно указанията на полицейските органи.

Подобни статии

Top