Започва „Медикус, Денто, Галения“

„Медикус, Денто, Галения 2018“ показва иновации за по-прецизно лечение

Панорама на модерната индустрия за здравето ще покаже изложбата „Медикус, Денто, Галения 2018“ от 17 до 20 октомври в Международен панаир Пловдив. Водещи български и чуждестранни компании участват в 24-ото издание на най-авторитетния делови форум за медицина, стоматология и фармация у нас.

Тук е мястото, където най-добре може да се види как изглеждат модерният кабинет и модерната терапия в ерата на високите технологии, коментира д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.

Производители и дистрибутори ще предложат медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства.

Изложителите представят иновации от последно поколение, основно от областта на денталната медицина. Те са  ориентирани предимно към поставянето на по-точни диагнози и по-бързо лечение.

Втората актуална линия е комфортът на пациента и на лекаря. В тази област също се презентират интересни новости, като ергономично оборудване, щадящи процедури, широко спектърни продукти и други разработки.

1 2

Подобни статии

Top