Започва най-вкусното събитие Мood for food Street Fest

Единственото по рода си събитие ще се проведе в Пловдив между 14 и 16 септември 2018

Mood for Food Street Fest в Пловдив ще се превърне в най-подходящата дестинация за всички любители на вкусната храна. Фестивалът поставя храната в центъра, но същевременно вярва, че около храната трябва да има всичко, за да се насладят всички сетива.

В рамките на три дни гражданите и гостите на града ще имат възможност да видят демонстрациите на над 15 ресторанта и 25 участника с различни деликатеси, също и да провокират сетивата си с премиерата на крафт бира, правене на пица от световен шампион в този занаят, редки вина, музикална сцена, програма за деца, лекции, работилници и не на последно място – live cooking show, където петима шеф-готвачи на живо ще покажат рецепти на световно ниво.

За тази цел организаторите са предвидили богата програма с купища изненади на място, сред които escape room, качествена музика, дегустации, уъркшопи и, разбира се, неустоимо вкусни кулинарни изкушения.

В рамките на фестивала ще имате възможност да се срещнете с истински експерти в няколко различни области и да почерпите вдъхновение от полезните лекции, които са подготвили.

Mood for Food предлага и интересни уъркшопи, които обхващат както кулинарията, така и съвсем различни сфери.

По време на феста доказани шеф-готвачи ще приготвят на живо любимите си рецепти, ще покажат готварските си трикове и ще се запознаят с посетителите на фестивала.

Богатата програма на фестивала ще предложи по нещо за всеки с разнообразието си от активности. А сред кулинарните изкушения, на които ще могат да се насладят посетителите има всичко – от сочни бургери, през традиционна италианска пица, до гофрети с белгийски шоколад. От здравословна храна до не толкова здравословна, фестивалът ще предложи по нещо за всеки вкус.

Подобни статии

Top