Започва отдаване на платени паркоместа в „Южен“

И в пловдивския район „Южен“ вече тече процедура по отдаване на места за платено паркиране на леки автомобили, съобщи кметът Борислав Инчев.

На този етап малко над 30 паркоместа са предвидени на новоизградения паркинг на ул. „Одеса“, както и на ул. „Радовиш“ до парк „Белите брези“. За местата ще може да се кандидатства до 21 декември 2017 г., като вече има подадени заявления от граждани, припомни Инчев.

Подробна информация относно кандидатстването и необходимите документи може да се получи от интернет сайта на районната администрация на „Южен“ south.plovdiv.bg, както и в стая № 8 в кметството на ул. „Македония“ № 73 А, етаж. 2.

Паркинг за 20 коли откриват в „Южен“

Припомням, че има гласувана Наредба от Общински съвет Пловдив, която е редно да изпълним, а и по този начин ще се предостави и възможност на живущите да си гарантират места за паркиране, коментира Борислав Инчев.

Той уточни, че в района непрекъснато се заселват нови домакинства и че изграждането и обособяването на места за паркиране е целенасочена политика още от началото на мандата му като районен кмет.

Снимка: архив 

Подобни статии

Top