Започва редовното миене на улиците в Пловдив, вижте графика!

График на ОП „Чистота“ от 18 до 22 март

От днес започва машинното миене на пловдивските улици, пешеходни зони, тротоари  и велоалеи. И тази година ОП „Чистота“ продължава да представя седмичните графици пред обществеността с цел гражданите да бъдат информирани и да оказват контрол, а и съдействие, като преместват паркираните си автомобили в дните, когато се мие тяхната улица. Миенето се извършва в ранните часове на деня, за да не се затруднява трафикът.

Стартът на тазгодишното пролетно миене ще бъдед даден в присъствието на кмета Иван Тотев в 10:30 ч. пред зала „Колодрума“. Ще бъде представена и нова техника.

Машинно миене на маркуч в район „Централен“

Район „Централен“ – сектор „Център“

На 18.03.2019 г. (понеделник): бул. „Цар Борис III Обединител“ – от моста на Панаира (включително западната страна на моста) до Тунела.

На 19.03.2019 г. (вторник): бул. „Цар Борис III Обединител“ – Тунела.

На 20.03.2019 г. (сряда): бул. „Цар Борис III Обединител“ – от Тунела до бул. „Христо Ботев“.

На 21.03.2019 г. (четвъртък): бул. „Христо Ботев“ – от бул. „Цар Борис III Обединител“ до Бетонния мост.

На 22.03.2019 г. (петък): бул. „Христо Ботев“ – от Бетонния мост до колелото на Централна гара.

Район „Централен“ – сектор „Изток“     

От 18 до 22.03.2019 г. (от понеделник до петък): поетапно миене на източното платно на бул. „Цар Борис III Обединител“ – от Водната палата до бул. „Христо Ботев“.

Всекидневно машинно оросяване на дюзи на улиците в зоната между бул. „Шести септември“ и бул. „Марица-юг“, където се извършва реконструкция по ОП „Региони в растеж“. 

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top