Започва записването за лятната академия "Шарена ваканция" в Асеновград - DC news

Започва записването за лятната академия „Шарена ваканция“ в Асеновград

Заниманията са безплатни.

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) към община Асеновград, съвместно с Градска библиотека „Паисий Хилендарски” тази година отново ще приобщават най-малките жители на града в интересни занимания.

В детската двумесечна лятна академия „Шарена ваканция“ могат да бъдат записани всички малчугани на възраст между 7 г. и 13 г. Инициативата ще се проведе в периода от 1-ви юли до 30-ти август. Записването започва от 13.06.22 г. Всички занимания в детската академия са напълно безплатни.

Тази година „Шарена ваканция” предлага плуване, йога и „Ваканция в библиотеката” – часове по приложно изкуство. Заявления могат да се подават от 13.06.22 г. до 24.06.22 г. от 08:00 ч. до 17:00 ч. в офиса на МКБППМН, разположен на улица „Цар Иван Асен II” №9А, етаж 1, стая 3 (бившият Битов комбинат).

Всяко дете има право да избере до две дейности. Класиранията в групите по занимания ще се случва по реда на подаване на заявленията, като резултатите ще бъдат публикувани на сайта на община Асеновград. Телефон за контакти и въпроси: 0878 110 905 – Божидар Носиков.

Подобни статии

Top