Започва Житният режим на учителя Дънов

По време на поста черупките и обелките трябва да се събират, за да се заровят на чисто място, след приключване на режима.

На втория или третия ден може да изживеете „лечебна криза”, свързана с чувство на глад, главоболие, които могат да бъдат превъзмогнати с консумацията на една-две чаши преварена вода, мед и орехи.

И така десет дни, като на десетия ден на обяд се прави „ангелска супа”. С нея се прави отпостване от режима.

Тя се приготвя по следния начин:

В половин  или един литър студена вода  се слагат  да се сварят три средно големи обелени картофа. Във водата не се добавя нищо друго – нито сол, нито морков, нито лук. След като се сварят картофите, преди консумация, може да добавите ситно нарязан магданоз и малко лимон. Супата се консумира от обяд до вечерта на 10-тия ден от същинската част на режима.

Това е храната за целия ден и евентуално и за следващия, след което следва захранване с плодове, прости растителни храни без подправки, хляб и т.н.

Този житен пост се спазва само в случай, че човек е бодър и радостен, че се чувства добре и е готов за своето духовно и телесно пречистване. На втория или третия ден може да изживеете „лечебна криза”, свързана с чувство на глад, главоболие, които могат да бъдат превъзмогнати с консумацията на една-две чаши преварена вода, мед и орехи. Може да съкратите режима, ако не се чувствате добре, докато го спазвате.

Източник: www.borbabg.com

1 2 3

Подобни статии

Top