Заради протест спират движението по бул. „Свобода“ в сряда вечерта

Вижте промяната в маршрута на автобусите, преминаващи през участъка

Във връзка с  постъпило в Община Пловдив уведомление за провеждане на мирен граждански протест против проект за отваряне на ул. “Данаил Юруков“ към бул. “Свобода“ и на ул. “Леденика“ към бул. “Копривщица“ от ОП “Организация и контрол на транспорта” информират, че на 23.09.2020 г. /сряда/ от 18:30 ч. до 21:00 ч. ще бъде спряно движението на ППС  по бул. “Свобода“ в участъка от бул. “Васил Априлов“ до бул. “Копривщица“.

Маршрутът на автобусни линии №10 и 15 от основния вътрешноградски транспорт се променя, както следва:

Линия №15

ИЗК “Марица“ – кв. “Прослав“:

Бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Пещерско шосе“, надясно по бул.“Коприщица-изток”, наляво по бул.“Свобода“ и  по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока:

Бул.“Свобода“, надясно по бул.“Копривщица-изток”, наляво по бул.“Пещерско шосе“, наляво по бул.“Васил Априлов“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Линия №10

Ул. “Юндола“ЖР“Тракия“:

Бул.“Свобода“, надясно по бул.“Копривщица-изток”, наляво по бул.“Пещерско шосе“, надясно  по бул.“Васил Априлов“, наляво по ул.“Захари Стоянов“, наляво по ул.“Гладстон“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока:

Ул.“Гладстон“,  надясно по ул.“Захари Стоянов“, наляво по бул.“Пещерско шосе, надясно по бул.“Копривщица-изток“, наляво по бул.“Свобода“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Водачите на автобусите, движещи се по посочените маршрути, са предупредени да спират на всички обозначени спирки.

Подобни статии

Top