Заради забележка: Мъж и жена потрошиха пейки пред блок в Асеновград

Предупредили ги да не разхождат кучето си там

Мъж и жена от Асеновград потрошиха и нарязаха маса и пейки пред жилищен блок в асеновградския квартал „Изток“. По този вандалски начин двамата си отмъстили заради направена забележка от съседи, твърдят свидетели на случката.

В сряда вечерта малко след здрач пред блок №1 в квартала се появила двойката и започнала да унищожава с лост и трион пейките на мястото, където хората от блока се събирали на раздумка. Според свидетели, двамата вандали живеели в съседен блок.

Хората твърдят, че на мъжа и жената е направена забележка заради кучето им. Животното редовно се изхождало пред входа на бл. 1, а стопанката му не почиствала след него. Тъй като пред блока играят много деца, живеещи в него предупредили жената да разхожда кучето си на друго място. Вероятно това е причината и за вандалския акт.

Жителите на блок 1 разказват, че направили сами, със собствени средства, масичката и пейките край нея преди около пет огдини, за да има къде да се събират. Те са подали жалба до полицията в Асеновград, придружена с подписка. Хората настояват двамата извършители да бъдат наказани и да възстановят потрошеното.

Засега все още няма реакция от служителите на реда.

Подобни статии

Top