Защо мъжете изчезват след секс?

Някои жени са имали следната ситуация: Среща с красив и очарователен мъж, невероятен секс и след това мълчание. На какво се дължи това и защо мъжете изчезват след секс?

Отговор на тези въпроси дава сексологът Наталия Кобилкина, цитирана от „Дарик“: 

Мъжете са ловци и обичат да покоряват, да бъдат предизвиквани. И ако една жена още от първата нощ разкрие всичките си тайни, то мъжът ще търси предизвикателства на друго място.

Друга причина мъжът да не се обади след една страстна нощ е, че просто си има семейство – жена и деца. Тогава за вас това преживяване ще остане само красив спомен.

Мълчанието на мъжа може да се дължи и на това, че е бил в командировка или по работа. И въпреки че ви е свалял звезди и ви е обещавал незабравими преживявания, той просто ще се върне към собствения си живот.

8 начина мъжът да мисли за вас непрекъснато

Има и случаи когато той не е готов да се обвърже, защото има проблеми в работата, няма пари или бизнесът не му върви. Възможно е един ден, ако реши своите проблеми, да ви потърси отново.

Жените си представят още на първата среща – секс, годеж, сватба, деца. Всичко това може да го уплаши дотолкова, че да изчезне и да не се обади повече. Чувството за лично пространство на мъжете е силно и когато започнете да преигравате и да драматизирате, то господата веднага губят интерес и изчезват.

11 признака, че сте най-добрата, с която е бил

Сексът е един от най-силните методи за обмяна на енергия между хората. Понякога просто енергиите ви не съвпадат, смята Наталия.

Подобни статии

Top