Защо той не се жени? 7 честни отговора на мъже

Никак не е рядкост

Ситуацията, в която двамата партньори искат да живеят заедно, докато смъртта ги раздели, а после мъжът казва, че все още не му е дошло времето да се ожени и се стига до раздяла, уви не е от редките случаи. Ето защо американец попита в Туитър, кога мъжът вече е готов за женитба, когато е намерил подходящото момиче или когато му е дошло времето. И получи доста интересни отговори.

Може би на вас ви се иска да отговорите, че времето идва, когато е намерен „вашият“ човек. Но мъжете смятат другояче…

„Срещнах тази, с която си подхождахме на 100%, тя искаше да се омъжи… Но аз не бях готов. Няколко години по-късно разбрах, че ми е дошло времето, но тя вече планираше сватба с друг“.

„Само тя знаеше как мога да се справя със себе си. А аз избягах позорно от нея и се срещнахме отново четири години по-късно. Оженихме се, но колко време изгубихме!“

„Срещахме се две години и половина, правех кариера, а след това тя поиска да се оженим. Ултиматумите не работят!“

„Бяхме заедно от 18-годишни, скоро всички започнаха да твърдят, че ни е време да се оженим. Когато станах на 25, й направих предложение. Сега разбирам, че ми е провървяло, защото тя можеше да се омъжи за друг, който би бил по-готов за обвързване“.

„Много мои познати не се ожениха за тези, които обичаха, а избраха тези, които останаха свободни, когато вече бяха съзрели.“

„Исках да се оженя за нея, но след две години, когато стъпя на краката си. Сега тя ме смята за козел, за когото напразно е изхабила времето си.

„Срещахме се пет години, тя искаше да се омъжи, а аз се боях, без да знам защо. Преди година се разделихме заради това. Сега аз искам, а тя вече не. Надявам се все пак да се оженя за някоя“.

Очевидно е, че главният проблем в тези примери е в това, че правилно време за женитба няма! Всички бракове са различни, никога не знаеш как ще се обърне всичко, докато не опиташ. Но да измисляш странни причини (да ги наречем с истинското им име – увъртания) — това е поведението на слабака и не е за тези, които смятат, че трябва да обмислят всичко предварително.

Източник: cosmo.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top