Затварят емблематичен ресторант и пицария в Пловдив - DC news

Затварят емблематичен ресторант и пицария в Пловдив

Собственичката на двете заведения Тони Симидчиева обяви за затварянето си в социалната мрежа

Затварят емблематичния за Пловдив ресторант „Одеон“ и едноименната пицария в пловдивския квартал „Тракия“. Това обяви в профила си във Фейсбук собственичката на двете заведения Тони Симидчиева. От поста се разбира също, че тази стъпка е продиктувана заради икономическата несигурност.

Вижте целия пост:

Уважаеми приятели, след 45 години ресторантьорски бизнес и 18 години от създаването на ресторант ,,Одеон,, на ул. Отец Паисий 40, взех трудното и болезнено, но единствено правилно решение, да го затворя окончателно, както и Пица-Ресторант ,,Одеон, в ЖК ,,Тракия,, поради липса на квалифициран персонал и икономическа несигурност. Благодаря на всички, които в тези години припознаха ресторант ,,Одеон,, като място в което да прекарат едни от най- приятните мигове в своя живот! Благодаря и на всички, за годините труд, направили ресторант ,,Одеон,, любимо място на пловдивчани и гости на Пловдив. Пиша всичко това, за да стигне бързо информацията, до повече хора, които очакват да отворим и звънят за резервации.

Само за час коментарите под поста са изключително много. Хората изразяват подкрепа, разбиране и съжаление заради закриването на двете заведения. Засега не става ясно какво ще се случи и с едноименния хотел в центъра на Пловдив.

Подобни статии

Top