Заведението с частното парти затвори за неопределено време

От ресторанта уточняват, че преустановяват работа до изясняване на случая

Пловдивското заведение  „Сохо“, което стана скандално известно с частното парти по повод рождения ден на общинския съветник Кирил Търев, затвори за неопределено време. Това става ясно от фейсбук страницата на заведението.

Пловдивско заведение в центъра подлуди пловдивчани тази нощ (ВИДЕО)

„Скъпи приятели, поради създалата се ситуация във връзка с частното мероприятие проведено на 02.10, екипът на ресторант SOHO преустановява дейността си до изясняване на случая.
За нас са важни здравето и сигурността на нашите гости! Очаквайте ни скоро с още нови и интересни предложения!“, са написали от заведението.

Припомняме, че заведението бе глобено от ОДБХ с 3000 лв. заради неспазване на противоепидемичните мерки и работа на заведението след 23:30 часа, което е в противоречие с решение на Областния кризисен щаб. След това то получи още една глоба – от Общинския инспекторат, в размер на 2000 лв.

Заради скандала областният управител Дани Каназирева разпореди всички заведения, включително и ресторантите под тепетата, да работят само до 23:30.

Зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов пък, до който бе изпратен сигнал за случилото се в заведението, внесе сигнал до главния прокурор Иван Гешев, здравния и вътрешен министър, в който настоя да се извърши пълна проверка на случая.

Валери Симеонов: Ако зам.-кметът Чонов не е бил в „Сохо“ ще му се извиня публично!

Снимки: Фейсбук/“Сохо“

Подобни статии

Top