„Жълто-черните“ проведоха възстановителна тренировка

Собственикът Георги Самуилов благодари на феновете за невероятната подкрепа към отбора и за вълнуващата хореография в памет на Тоско

Отборът на Ботев (Пловдив) проведе възстановителна тренировка тази сутрин.

За „канарчетата“ бяха предвидени бегови упражнения, а след заниманието играчите бяха подложени на възстановителни процедури в СПА-центъра на клубната база.

В дните до мача с ЦСКА-София „жълто-черните“ ще тренират по веднъж. Двубоят с „червените“ е в събота от 16:30 часа на стадион „Българска армия“.

В същото време собственикът на клуба Георги Самуилов изказа своята благодарност към „жълто-черната“ публика по време на пловдивското дерби и за начина, по който отдадоха почит на един от лидерите на тази публика – Тоско Бозаджийски.

Ето и цялото му обръщение:

Уважаеми Ботевисти,

„Днес за пореден път се уверих какво представлява публиката на Ботев. Любов, страст, емоция, радост и болка, събрани само в 90 минути.

Отново показахте, че публиката на Ботев обича до безкрайност отбора си. Подкрепата от трибуните бе на страхотно ниво и вашата енергия се предаде върху футболистите.

Момчетата на терена и треньорският щаб дадоха всичко от себе си, за да се поздравим с крайния успех, но за съжаление не успяхме да реализираме създадените ситуации.

Особено емоционално бе почитането на един от лидерите на тази публика – Тоско, хореографията в негова чест бе страхотна, но болката от неговата загуба ще остане завинаги.

Сигурен съм, че подкрепата към отбора ще продължи и в следващите мачове, а с 12-ия си играч – страхотната публика, Ботев може да се справи с всеки един съперник.

С уважение,
Георги Самуилов

Подобни статии

Top