Жандармерията спасила играчите на Локо от линч (СНИМКИ) - DC news

Жандармерията спасила играчите на Локо от линч (СНИМКИ)

Докато ултрасите щурмували „Лаута“, Крушарски и компания заседавали за бъдещето на клуба

Жандармерията е спасила футболистите на Локомотив (Пловдив) от унижение и сваляне на фланелките след загубата с 0:3 от Ботев. Побеснели ултраси на Локомотив се били организирали и тръгнали да щурмуват „Лаута“, за да потърсят отговорност от ръководството и отбора за катастрофата в любимия им клуб, съобщава marica.bg.

От МВР предвидили гнева на феновете и около комплекса били разположили много полицаи и жандармеристи. В укротяването на страстите били използвани и полицейски кучета. Около 22:30 часа униформените успели да въдворят ред.

Докато полицията спирала феновете да не влязат на стадиона, в административната сграда се е провело съвещание на директорския борд. На него са присъствали директорите Чавдар Цветков и Росен Коруев, но новият изпълниленел директор Кузман Маринков не е бил. Нямало ги е също така административният директор Атанас Узунов и Христо Бонев.

До драстични решения на сбирката не се е стигнало. Наставникът Войн Войнов запазва поста си. Предварително назначената за тази сутрин тренировка е била отменена. Първото занимание преди двубоя със Септември е утре.

Снимки: marica.bg

Подобни статии

Top