Желко Петрович с първа тренировка начело на Ботев

Заниманието бе изгледано от бившия голмайстор на „канарчетата“ Стивън Петков

Новият старши треньор на Ботев (Пловдив) Желко Петрович проведе първата си тренировка начело на „канарчетата“. Черногорският специалист изведе „жълто-черните“ на занимание на централния терен на клубната база.

След като пропусна вчерашната тренировка, наравно със своите съотборници тренира Александър Тонев. Джонатан Перейра също се завърна в Пловдив, но заради травма не взе участие в тренировката.

Заниманието бе изгледано и от национала Тодор Неделев, на който бе дадена почивка. Плеймекърът на „канарчетата“ бе в компанията на бившия „жълто-черен“ футболист Стивън Петков.

В същото време Ботев (Пловдив) осъществи двоен трансфер на вратарския пост. „Канарчетата“ се подсилиха с Янко Георгиев и Георги Аргилашки, като договорите и на двамата са за срок от две години.

Янко Георгиев е роден на 22 октомври 1988г. в Бургас. Юноша е на Черноморец (Бургас), като е играл още за отборите на Поморие, Нефтохимик, ПФК Бургас, а за последно носи екипа на столичния Септември.

Георги Аргилашки е роден на 13 юни 1991г. в Пловдив. Юноша е на Марица (Пловдив), като е пазил за отборите на Брестник, Лудогорец, Пирин (Разлог), Пирин (Благоевград), Верея и Берое.

Подобни статии

Top