Желко Петрович: Тодор Неделев се откроява в отбора (ВИДЕО)

Новият бразилски нападател Тайлон искал да играе още днес, на него ще се разчита да стане голмайстор

Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович похвали звездата на тима Тодор Неделев след днешната контрола среща с Ботев (Гълъбово). „Канарчетата“ победиха своя опонент с 1:0, а единственото попадение отбеляза Крис Добрев.

„Времето беше много тежко за игра. Ние слизаме от Велинград, където температурите бяха малко по-нормални. Виждате, че все още не сме готови физически, има още какво да работим. Доволен съм от изявите на Филип Филипов, но Родни има какво да наваксва. В Ботев има един играч, който се отличава – Тодор Неделев.

На този етап ще работим с тази група и с нея ще започнем новия сезон, освен ако някой не напусне. За Васил Шопов ще стане ясно в понеделник. Той има договор с клуба и ръководството трябва да вземе решение“, започна Петрович.

„Новият нападател Тайлон очаквам да е готов до седмица, въпреки че искаше още днес да играе. Виждате, че правим пропуски и се надявам той да реши проблемите в нападение. Доволен съм от старанието на юношите, имаме страхотни млади футболисти. Относно това кой от двамата вратари ще пази, ще взимаме решение заедно с треньора на вратарите“, допълни наставникът.

Подобни статии

Top