Жена мъти главата на Дейвид Малембана

Защитникът на Локо поискал и специален полет от Германия, с който да доведе и котката си в Пловдив

Трайното застояване на Дейвид Малембана на пейката в Локомотив (Пловдив) от началото на годината има и своето лично обяснение. Защитникът загубил концентрация по време на тренировките и нивото му на професионализъм паднало под влиянието на жена. Националът на Мозамбик, който е роден и израснал в Германия, твърде много слушал своята приятелка, която имала доста изисквания към живота в Пловдив и връзката им като цяло, пише „Марица“.

Заради контузия Малембана пропусна старта на пролетния дял преди пандемията и това даде шанс на Лукас Масоеро. Аржентинецът постепенно показа ниво, с което измести гиганта от състава, а Бруно Акрапович имаше разправия с него по време на пандемията, когато двамата се прибраха в Германия.

Мениджърът на Малембана тогава също му мътеше главата, че може да му намери отбор в Турция. Треньорът обаче бе категоричен, че няма да пусне защитника за по-малко от 1 милион евро.

Дейвид закъсня с прибирането си през май, а сред капризите, от които са се изненадали и служители в клуба, е било изричното желание да му се намери полет, с който да доведе и котката си.

Престоят на пейката трябваше да даде време на футболиста, който стартира много силно кариерата си на „Лаута“, да преосмисли отношението си и да изчисти главата си от странични неща.

Подобни статии

Top