Жена намушка съпруга си – италианец, в пазарджишко село

Двете прободни рани са нанесени при семейна разправия

Служители от РУ-Пазарджик установиха и доказаха че 45-годишна жена е намушкала с нож съпруга си – италианец, съобщиха от Пазарджишката полицейска дирекция.

Случката се разиграла миналия четвъртък, когато в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от ЦСМП-Пазарджик. Медиците информирали органите на реда, че при тях е постъпил по спешност мъж с две прободни рани.

Незабавно на място са изпратени екипи на полицейското управление, които установили, че пострадалият е 48-годишен италиански гражданин. Той живеел със съпругата си и нейната майка в пазарджишкото село Ивайло. Пострадалият бил настанен в отделение „ОАРИЛ“ в МБАЛ-Пазарджик с опасност за живота.

Служители на сектор „Криминална полиция“, полицейски и младши-полицейски инспектори обслужващи територията на селото започнали да изясняват случилото се. В хода на разследването те установили, че автор на намушкването е 45-годишната му съпруга, която е българска гражданка. Престъплението било извършено в момент на спречкване между мъжа, съпругата му и нейната майка.

Още на 7 април тя е била задържана за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Иззети са веществени доказателства имащи отношение към извършеното посегателство.

Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Снимка: ThinkStock/Getty Images

Подобни статии

Top