Жена отслабна 96 кг от срам (СНИМКИ)

Засрамила се от килограмите си, докато летяла в самолет

Австралийка отслабна 96 килограма, след като не й стигнаха два удължителя за обезопасителен колан в самолета, съобщи Daily Mail, цитиран от Lenta.ru.

По време на полета Брисбейн-Мелбърн 27-годишната Сара Тохи искала да нахрани новородената си дъщеря, но излишните килограми не й дали възможност да помръдне, а двата удължителя на обезопасителния колан се оказали недостаточни. Тя помолила стюардесата да донесе трети удължител. Осъдителните погледи на стюардесата и останалите пътници толкова я засегнали, че тя решила да започне борба с излишното тегло.

„Беше ужасно, чувствах се лоша майка. Заради огромното си тяло дори не можех да нахраня детето си, а краката ме боляха и направо преливаха от седалката. Всички ме гледаха така, че ми се искаше да се разплача“, разказва австралийката в собствения си профил в Инстаграм. Случката в самолета била повратна точка за нея.

„Не можех да изпълнявам елементарни всекидневни дреболии. Често мебелите се чупеха под мен, не издържайки теглото ми. Храната запълваше някаква пустота в мен, изяждах своите чувства и емоции“, споделила младата жена. До този момент Сара изпивала по три литра безалкохолно и пушела повече от 40 цигари на ден.

След полета Тохи, която тежала 150 кг,

си купила абонаментна карта за спортна зала и започнала диета. За три години тя отслабнала с почти 100 кг и в момента тежи 54 кг.

През цялото това време Сара работела в задния двор на къщата си, упражнявала се във фитнес залата, тренирала зумба и всичко друго, кето можело да й помогне да отслабне. Освен това приготвяла храната си в по-малки порции, консумирала много протеини. Първоначално отслабнала до 108 кг, а после взела най-трудното решение в живота си и си поставила стомашен байпас, който осигурява контрол върху приемането на храната.

 

Сега е фитнес инструктор

След това продължила да работи  върху теглото си и да се храни здравословно, докато не достигнала заветните 54 кг и не ги задържала стабилно в продължение на една година.

„Сега съм учител по фитнес, а това ми помага да запазя мотивацията си, както и да мотивирам другите. Моят съвет е: задайте си постижими цели и опитвайте да ги постигнете с методи, различни от храната. Ще имате лоши дни, но дръжте главата си изправена, а утре ще бъдете по-добре!“– допълва Сара Тохи.

 

Снимки: instagram.com
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top