Жена стана милионерка, защото не може да получи оргазъм

Жената имала травма на гръбнака

Травма на гръбнака лиши британка от възможността да изпитва оргазъм, съобщи Daily Mail.  45-годишната Джини Атчисън осъди лекарите, които са я лекували заради това, че навреме не са успели да диагностицират и излекуват заболяването й.

Британката спечели делото срещу Националната служба по здравеопазване в Англия. На практика тя страдала от т.нар. синдром на конската опашка – увреждане на нервите на анатомичната структура в долната част на гръбначния стълб заради възпаление.

В продължение на цяла година Атчисън страдала от странно заболяване, а медиците не можели да поставят точна диагноза. Те назначили на жената физиотерапия и специални мазила за лечение на възпалението. Пациентката обаче не се подобрявала и поискала отново да бъде изследвана. В резултат лекарите я подложили на спешна операция.

Но и след хирургичната интервенция ситуацията не се подобрила: 45-годишната жена продължила да изпитва проблеми с уринирането и започнала да губи чувствителност дори в интимната зона. Всичко това довело до съдебния иск, подкрепен от заключение на специалисти, които уточнявали, че Атчисън е изгубила способност да достига до оргазъм.

Адвокатите на жената успели да осъдят британското здравно министерство на обезщетение от 1,5 млн. паунда. Тези пари, по думите на Атчисън, няма да възстановят сексуалното й здраве, но значително ще облекчат живота й като цяло.

Снимка:Facebook
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top