Жена загина при тежка катастрофа на Магистралата край Пазарджик (СНИМКА)

Платното за София е затворено

Тежка катастрофа е станала в пазарджишкия участък от АМ „Тракия“, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик. Сигналът е получен в 15.45 на спешния телефон 112. Катастрофата е станала в района между 102 и 103 км на магистралата в платното по посока София.

По първоначални данни джип „Рейндж Роувър“ е блъснал отзад лек автомобил „Тойота Ярис“, в резултат на което тойотата се е самозапалила и е изгоряла напълно. В резултат на удара е починала шофьорката на леката кола. Л

На мястото са пристигнали екипи на сектор „Полиция“ при ОДМВР-Пазарджик и на РСПБЗН-Стамболийски, които обслужват този участък от магистралата.

Към момента платното е изцяло затворено, докато се обработи и се извърши оглед. Обходният маршрут е още през Пловдив, отбивка през стария път I-8 за Пазарджик, през самия град и оттам на изхода по пътен възел Гелеменово. Пропусната е тапата от автомобили, които са се натрупали на магистралата.

По пътя има екипи на Пътна полиция. Отбиването се осъществява със съдействието на служители на ОДМВР-Пловдив, уточни говорителят на полицията в Пазарджик.

Според него катастрофата не е верижна. При удара освен тойотата, се е запалил и джипът. Водачът му е жив, но е откаран в болница за прегледи и да му бъде взета кръвна проба. Той е на 36 години, от Пловдив.

Самоличността на жената все още се изяснява, тъй като автомобилът е напълно изгорял.

Снимка: Фейсбук/I see you KAT – магистрала Тракия/Георги Терзов

Подобни статии

Top