Жената, блъсната в Анево, е с тежки травми и опасност за живота

Тя е приета в реанимацията на УМБАЛ „Св. Георги“

53-годишната жена, блъсната при тежкия пътен инцидент в сопотското село Анево, е в тежко състояние, с политравма, множество счупвания и опасност за живота. Жената е приета в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение на УМБАЛ „Св. Георги“, съобщиха от пресслужбата на болницата.

Момиченце е загиналото при удара 2-годишно дете. Както DCNEWS вече съобщи, то е било носено на ръце от 53-годишната си баба, когато са били блъснати от лек автомобил „Шкода“. При удара жената е паднала на пътното платно, а детето е загинало на място.

2-годишно детенце загина при тежък пътен инцидент в Карловско (СНИМКА)

72-годишният шофьор е от Казанлък, съобщава местният сайт „ПБ Новинар“. Колата му била с чешка регистрация. Възрастният мъж отивал към София, за да подмени шофьорската си книжка.

Почерненото семейство е от сопотското село Анево. То има още едно дете, по-голямо момченце. На мястото на инцидента се извършва оглед.

Според очевидци шофьорът изобщо не е видял жената с детето в ръце и кученцето, което водела на повод. Жената е пресичала на място, където няма пешеходна пътека. Тя тръгнала да пресича на място, на което няма пешеходна пътека, спряла на осовата линия и после продължила. Преди автомобилът, който я ударил, е имало друга кола. Водачът е казал, че не е имал никаква видимост.

Снимка: ПБ Новинар

Подобни статии

Top