Жени мотористи популяризират Пловдив в Международно мото рали

Тридневното рали включва над 3 800 участници от близо 140 градове в света

Жени мотористи от Сдружение „Lady Bikers MPowered Bulgaria“ и приятели участват в Международното Мото-Рали Petrolettes! То стартира днес и ще продължи до неделя.

В това издание на събитието България е включена с два регистрирани града – Пловдив и София. С това свое участие, момичетата на мотори ще популяризират Пловдив, който според тях е едно магнетично и специално място с много история и култура. Ще покажат и прекрасната Родопа планина с нейните уникални забележителности, природно и културно наследство.

В събитието тази година са включени 3802 участнички от общо 138 града в цял свят. Всички те – пъстри и колоритни жени мотористи, прегърнали мисията на Petrolettes, ще спомогнат за реализация на своя потенциал да карат и да се подкрепят взаимно с други жени мотористи по света, свързвайки се с тях, с тяхната енергия и мечти.

Участничките в Petrolettes се стремят да създадат и утвърдят дамска общност с обща страст към моторите. Да разпалят женския дух, създавайки едно уникално и безопасно пространство за жените за изживяване на тяхната страст към мотоциклетите.

Жените мотористи от Сдружение „Lady Bikers MPowered Bulgaria“ се присъединяват към световното мото на събитието: »WOMEN ARE ENRICHED WHEN WE BOND TOGETHER«!

„#PetrolettespLOVEdiv! Ние ви очакваме! Да ни подкрепите, да се запознаем, да изживеем заедно това предизвикателство! Очаквайте ни следобед на 4 юни 2021 година в първата точка от Рали Petrolettes в Старинен Пловдив! Ще ни познаете!“, призовават момичетата.

Мото ралито с дами на мотори ще премине през Бачковския манастир и Смолянския регион.

Снимки: Фейсбук/Lady Bikers MPowered Bulgaria/Жените Мотористи ЕМпауърд България

Подобни статии

Top