Жестоки разкрития за зверското убийство в Браница

27-годишната Боянка Иванова е жестоко убитата в село Браница, за която DCNEWS съобщи вчера. Животът й е бил отнет по жесток начин, докато тя се труди на къра. Свидетел на жестокото убийство станало 7-годишното й дете, което си играело, докато майка му се занимавала с посевите.

На помощ се притекъл собственикът на имота, който дочул кавга и женски писъци, но докато стигне, жената вече лежала в локва кръв. Детето плачело до нея неутешимо, а убиецът се отдалечавал, бягайки от местопрестъплението, пише „Телеграф“.

Той се оказа любовникът й Живко Колев. 33-годишният мъж живеел на семейни начала с Боянка, но отношенията им се влошили и тя пожелала да се разделят. Година по-рано красивата Боянка се залюбила с Живко и зарязала бащата на детето си заради него.

Пренесла се в неговото село и заживели заедно. Преди няколко седмици обаче се скарали и тя се върнала с детето при родителите си в симеоновградското село Тянево.

Раздялата обаче не охладила страстта на Живко. Той непрекъснато преследвал любимата си и я увещавал да се върне при него.

Пропил се и станал агресивен и към хората от селото, разказват местни жители. Във фаталния ден Боянка отишла да работи полска работа, а полуделият от ревност Живко я издебнал с кухненски нож.

Боянка започнала да пищи и хукнала да бяга, но ревнивецът я догонил и я пробол 7 пъти. През това време от писъците на майката било привлечено детето й, което си играело наблизо.

Първо до убитата се озовал малчуганът, а след него дошли собственикът на нивата и тракторист. Зверски наръганата жена издъхнала в ръцете на момченцето си. Мъжете извели детето далече от трупа и извикали баща му да го прибере.

Обадили се на полицията, която веднага влязла в дирите на убиеца и го задържала по горещи следи. Живко тъкмо се прибрал в къщата си, взел душ, за да отмие кръвта и се преоблякъл в чисти дрехи.

Щом зърнал полицаите, хукнал през дворовете, прескачайки огради, опитвайки се да напусне района. Полицията обаче успяла да заварди селото и го заловила.

Подобни статии

Top