Жестоко убийство в Сливен: Ревнивец закла новото гадже на бившата си приятелка

Трупът на Божидар бил открит от приятелката му

Ревнивец закла жестоко новото гадже на бившата си приятелка в Сливен, съобщи 24 часа“. Жестокото престъпление станало в петък вечерта.

30-годишният Божидар Иванов отивал да вземе приятелката си Мария. Около 21 часа спрял колата си пред дома й, дори не свалил предпазния си колан. Вместо да се появи момичето обаче, когато вратата се отворила, там стояло бившето гадже на момичето Орлин. Той извадил нож и започнал яростно на наръгва Иванов. Намушкал с ножа врата и тялото на съперника си.

На трупа на Божидар се натъкнала приятелката му. Тя излязла от дома си и заварила мъжа целият в кръв. Веднага се обадила на майката на гаджето си.

„Жена ми отива и вижда как момичето тръгва да бяга. Аз имам чувството, че тя е видяла всичко“, разказа бащата на Божидар Димитър Русчев. Той се съмнява, че момичето може да има нещо общо, защото нямало откъде другаде Орлин да знае кога двамата ще се срещнат. Русчев обясни, че синът му е нямал шанс да се защити или избяга, защото още е бил с колана си. Според него убиецът на сина му и цялото му семейство се занимават с наркотици. Бащата дори посочи, че Орлин имал присъда за дрога и трябвало да е в затвора.

Проверка на „24 часа“ обаче показа, че мъжът е с чисто досие, но има висящо дело за катастрофа с пострадали. „Притесняваме се, че случаят може да се потули. Убийството стана преди 2 дни, не се е появило в медиите. Притесняваме се, че може да има чадър над убиеца“, каза още бащата.

Орлин е задържан за 72 часа и обвинен в убийство. Прокуратурата ще му иска постоянен арест.

Подобни статии

Top