Жестокост! Обесиха куче на дърво в Раковски (СНИМКИ)

Жена от Раковски обеси кучето си на дърво пред дома на съседите си в градчето.

Съседката се потресла от ужасяващата гледка рано сутринта. Жената публикувала снимки в социалните мрежи със зверството. От тях се вижда, че комшийката й, която е от ромски произход, дори не се е посвенила да се скрие.

„Така започна деня с кафе и кавга с ци***ата, която ми е комшийка, обеси животичето на сливата ми. Как се съжителства с тскива ХОРА ако те изобщо са ЧОВЕЦИ“, пише потресената жителка на Раковски.

Не е ясно дали жената е сигнализирала за жестокото отношение към кучето на спешния телефон 112 или до полицията. Коментарите под поста обаче са повече от гневни.

„Що за садизъм, веднага да се самосазират нужните органи. И чак се хванала на буквата Ф, седи и гледа кога ще предаде богу Дух. Без думи съм“, пише потребителка. Друга жена допълва: „Веднага ще я сложа и нея на бесилката. Циганска напаст. Сама ли сте,, няма ли кой да ви защити“.

Малко след това жената, публикувала зверството спрямо кучето, е потърсила съдействие от потребителите, за да открие сайт на полицията, където да изпрати потресаващите снимки.

Подобни статии

Top