Жребият за Купата на България е на 16 септември

Във втория предрарителен кръг представителите на четирите зони ще играят срещу отборите от Втора лига, а победителите срещу тези от Първа лига

Жребият за  втория предварителен кръг и първия кръг от финалната фаза на турнира за Купата на България ще бъде теглен от 11:00 часа на 16 септември (сряда) 2020 г. в Дома на футбола в Бояна.

Зоналните съвети на БФС вече излъчиха своите представители във  втория  предварителния кръг, които ще бъдат домакини на отборите от Втора професионална лига. Победителите се излъчват по системата на отстраняване в една футболна среща, съгласно условията на член 19, ал. 1, ал.3, ал.4 и ал.5 от Наредбата на БФС, сезон 2020/2021 г. Мачовете ще се играят на 30 септември 2020 г.

Ето и списък с отборите от аматьорския футбол:

ЗС на БФС – Варна: ФК Светкавица (Търговище), ФК Дунав (Русе), ФК Спартак 1918 (Варна), ФК Черноморец (Балчик)

ЗС на БФС – Пловдив: ФК Свети Никола (Бургас), ФК Извор (с. Горски Извор), ФК Родопа-Смолян (Смолян), ФК Загорец (Нова Загора)

ЗС на БФС – Велико Търново: ФК Партизан (Червен бряг), ФК Чавдар (Троян), ФК Дреновец (с. Дреновец), ФК Севлиево (Севлиево)

ЗС на БФС – София: ФК Оборище (Панагюрище), ОФК Беласица (Петрич), ОФК Ботев 1937 (Ихтиман), ФК Надежда (Доброславци)

В дирижиран жребий за  първия кръг от финалната фаза ще бъдат включени и участниците в Първа лига, които ще гостуват на отборите, излъчени от втория предварителен кръг. Победителите се излъчват по системата на отстраняване в една футболна, съгласно условията на член 19, ал. 1, ал.3, ал.4 и ал.5 от Наредбата на БФС, сезон 2020/2021 г.

Мачовете ще се играят на 20-22 октомври 2020 г.

Подобни статии

Top