Журналистът, заснел Кобрата и Суши: Тя е евтина златотърсачка! (ВИДЕО)

Боб Аръм ще спасява българина, както навремето го направи с Мохамед Али заради отказа му да воюва във Виетнам

Евгени Веселинов, който е главен редактор на bulgariCa.com – сайта на българската общност в Калифорния – защити Кубрат Пулев от нападките на Джени Суши. Той бе навсякъде през цялата седмица с екипа на Пулеви в Коста Меса и бе единственият роден журналист, отразил събитията „на място“ и направил интервюта „на живо“ с братята. Веселинов е човекът, заснел последните кадри на Пулев и американската журналистка Дженифър Равало преди интервюто с целувката.

„Ако внимателно погледнете нейните кадри и нейната физиономия, излъчване и самия тон – то се усеща лъжата. Това, че я опипвал по задните части – изобщо не го вярвам. За мен е абсолютна измислица и се е възползвала най-вероятно, тъй като не е имало възможност за свидетели, които да защитят Кубрат“, заяви пред bTV Евгени Веселинов.

„Законите, колкото са на страната на дамите в Щатите, в Калифорния има едно много, даже по-силно отношение към тях и в тяхна защита и полза. И те това използват. Това, което казват за „gold digging“, или златотърсачките. Съвсем не са малко тези, които опитват, опитват. Някои успяват“, продължи Веселинов, който от години живее в Лос Анджелис. Създател е на първото българско училище там, както и на първия роден вестник.

„За мен нещата опират до една евтина златотърсачка – търсачка на миг слава, която играе ролята на жертва за пари и имидж… Откровено казано, въобще не съм обърнал внимание на Равало. Тя с нищо не направи впечатление. Тя направи впечатление, след като видяха реакцията на Кубрат, когато реши, че може да изкара някой лев и оттам тръгнаха нещата“, зака още журналистът.

„С екипа на Пулеви изкарах доста време и мога да Ви кажа едно: това са хора, които, победили или не, приемаха абсолютно всички… Кубрат живееше за този двубой. Даваше всичко за този двубой и една седмица не спря да тренира и да търси начин да се зарежда“, сподели още той.

„Това е едно голо обвинение за мен“, категоричен бе Веселинов.

„Дори лицензът на Пулев да бъде отнет за постоянно след изслушването, той веднага има право да кандидатства за подновяването му във всеки един друг американски щат, а шансовете му да го получи обратно са големи“, добави журналистът.

87-годишният промаутър Боб Аръм е големият шанс в защитата на Кобрата. Той е президент на агенцията Top Rank, която взе под крилото си българина и организира и последния му победен мач срещу румънеца Богдан Дину в Калифорния. Пулев дори минава за негов любимец.

Аръм има изключително влияние като спортен агент, а като промоутър и личен адвокат на великия Мохамед Али през 1967 година успява да издейства шампионът да се върне в професионалния бокс след като властите в САЩ го свалят от ринга заради отказа му да отиде войник във Виетнам.

Сега дипломацията на Аръм трябва да свърши работа в мисията за спасяването на лиценза на Кобрата.

Подобни статии

Top