Зико преразглежда данък МПС, пловдивчани регистрирали колите си в малките общини (ВИДЕО)

Представиха кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив, кметове на райони и общински съветници

Преразглеждането на данък МПС открои като един от своите приоритети кандидатът за кмет на ГЕРБ в Пловдив Здравко Димитров. Причината – данъкът бил висок и пловдивчани регистрирали новите си возила в малките околни общини, където налогът бил по-нисък, обясни той.

Това стана по време на представянето на кандидатите за кмет, районни кметове и общински съветници на управляващата партия днес в галерията на ул. „Гладстон“. Кметът Иван Тотев и председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Александър Държиков представиха Димитров като кандидат-градоначалник и водач на листата на партията, а от своя страна Зико представи приоритетите в програмата си за управление.

„След изборите ще инициирам среща на всички политически партии, за да може да очертаем визията на град Пловдив през следващите 10-20-50 години. За да няма спекулаци, когато дойдат избори, всеки да се упражнява върху Пловдив. Нямаме право. Градът е на всички нас и ние, ако не си подредим къщичката, няма друг кой да ни свърши работатата“, подчерта Здравко Димитров.

1 2

Подобни статии

Top