Зико преразглежда данък МПС, пловдивчани регистрирали колите си в малките общини (ВИДЕО)

Той очерта основните си приоритети,

сред които преодоляване на задръстванията, чрез оптимизиране на светофарните уредби и транспортната схема. Изграждането на ново околовръстно от кръговото, което ще започне да се строи на караулката по пътя за Асеновград до пътен възел Скобелева майка, бе сред първите неща, които открои Зико. По думите му Пловдив няма външен ринг, затова този път – 4,5 км., трябва да се направи, за да може трафикът да излезе извън града.

Нов мост над Марица, проектът „Модър-Царевец“, завършване на бул. „Северен“ и още много други инфраструктурни обекти посочи Димитров. Сред приоритетите му бяха осигуряване на чиста питейна вода от каскада „Въча“, а също построяването на 12 нови детски градини и ясли – по две във всеки район и две нови училища под тепетата.

Здравко Димитров не пропусна да отбележи като важна задача присъединяването на общините „Марица“ и „Родопи“ към Пловдив.

Вижте още от приоритетите му:

След това той представи кандидатите за кметове на шестте района – Георги Стаменов („Централен“), Иван Стоянов („Източен“), Димитър Колев („Западен“), Стоян Алексиев („Северен“), Костадин Язов („Южен“) и Костадин Димитров („Тракия“).

По повод проучването на Галъп,

според което балотажът на изборите ще бъде оспорван между него и Славчо Атанасов, който в момента води с близо 4%, Димитров посочи, че се очертава интересна кампания, а някои вече са започнали да си изпускат нервите. След това определи социологията като невярна и добави, че скоро се очаква да бъде пуснато ново по-достоверно проучване.

Галъп: Славчо води в кандидат-кметската надпревара с 4% пред Зико, Радев ги застига

1 2

Подобни статии

Top