Зико за Колежа: Спазвам закона! (ВИДЕО) - DC news

Зико за Колежа: Спазвам закона! (ВИДЕО)

В четвъртък съм се обадил на архитекта да направи препроектирането и да изпълни точка 3 от решението на ОбС, чакам комисията за възмагателно писмо

Община Пловдив няма да издаде възлагателно писмо за „Колежа“ преди създадената комисия от Общинския съвет да даде разрешение затова. Кметът Здравко Димитров на няколко пъти заяви, че стриктно ще спазва закона за всички процедури, които се изпълняват по строителството на стадион „Христо Ботев“.

„Спазвам закона! Общинските съветници отказаха да дадат разрешение за писмото като за това нещо има протокол. Когато трябва да се носи отговорност не е толкова лесно. Още в четвъртък съм се обадил на архитекта да направи препроектирането и да изпълни точка 3 от решението на Общински съвет“, заяви кметът.

На въпрос дали Общината може да даде гаранции, че фирмата изпълнител ще си получи дейностите, които изпълнява в момента, Зико отново заяви:

„Спазвам закона!“

Припомняме, че строителят на стадиона собственикът на фирма ПИМК Илиян Филипов спря строителството през миналата седмица заради липса на възлагателното писмо от Общината. По-малко от два дин след това Филипов върха техниката на стадиона и обяви, че до 31 март стадионът ще е готов на Етап 1.1.

Подобни статии

Top