Зингаревич иска влизане в групите на Лигата на конференциите (ВИДЕО) - DC news

Зингаревич иска влизане в групите на Лигата на конференциите (ВИДЕО)

Собственикът на Ботев обеща завръщане на стадион „Христо Ботев“ за втория полусезон в Първи лига

Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич бе много доволен от класирането на тима в Лигата на Конференциите. Босът на “канарчетата” е поставил за цел влизане в групите на турнира, но стъпките ще се следват една по една.

Друга добра новина за клуба е, че шефът на клуба анонсира, че през втория полусезон на следващото първенство отборът може да се премести на своя стадион.

“За нас това е един млад проект и още в първия пълен сезон да играем в Европа е много голям успех. Дългосрочната ни цел бе това и малко или много всички в клуба вярвахме, че можем да го постигнем. Не мисля, че бюджетът ще се увеличи кой знае колко, но мисля, че можем да привлечем няколко нови футболисти, каза Зингаревич.

“Мисля, че имахме добра среща кмета и вярваме, че стадионът може да бъде готов за втората част на следващия сезон. Много е трудно в Европа, защото ще има много сериозни противници. Целта ни е да се класираме за груповата фаза, но ще мислим кръг за кръг и ще видим докъде ще стигнем. Винаги искаме да подобрим академията си, тъй като искаме да имаме повече наши си играчи. Разбира се това е процес, който може да отнеме повече време. Имаме нов спортен директор, който може да разработи дългогодишен план за развитие, но това е в процес на подготовка”, добави още Зингаревич.

Подобни статии

Top