Зингаревич придобива Ботев официално утре

Тодор Неделев ще сложи подпис под новия си договор след това, ще му организират специално представяне

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Даниел Сереидо сподели пред sportal.bg, че утре сделката за придобиването на акциите на клуба от Антон Зингаревич ще бъде финализирана. Испанецът говори за случващото се с Тодор Неделев и подписването на новия му договор, като отхвърли твърдението, че националът ще получава по 20 000 евро месечно. Сереидо коментира и свое изказване пред чуждестранна медия относно заплатите в отбора, което не отговаряло на истината. Във въпросното си изказване изпълнителният директор на „канарчетата“ не е имал предвид, че някои футболисти на клуба взимат по 180 000 евро годишно.

„Разбрахме се с Тодор Неделев и очакваме подписването на новия договор съвсем скоро, когато сделката по придобиването на акциите ще бъде завършена. След нея ще подпишем договора с Тодор и ще го представим на феновете на Ботев така, както заслужава. Не мога да разкрия колко получават играчите в Ботев, но информацията, появила се в медиите през последната седмица, че ще получава 20 000 евро на месец, не отговаря на истината“.

„Всички документи за сделката с Антон Зингаревич са подписани и готови. Изчакваме само последната регистрация, която трябва да се случи утре, вторник. Тогава сделката ще бъде финализирана“.

„Да, дадох интервю за испанска медия, но не съм казвал, че играчи на Ботев получават по 180 000 евро годишно. Споделих, че има такива играчи в България. Никой в Ботев не получава 180 000 на година. Имах предвид, че толкова получава един добре платен играч на пазара в България“.

Подобни статии

Top