Златен скункс за Волгин, чисто злато за Гришо (ВИДЕО)

Родният хейтър на бюджетна издръжка шокира цяла България, нарече феновете вманиачени

Най-добрият български тенисист Григор Димитров освен злато за себе си от турнира в Лондон, донесе от благородния метал и за водещия от БНР Петър Волгин. Сладкодумният гост на държавната трапеза се сдоби със Златен скункс заради нелепите си бръщолевения по адрес на Гришо, коментира „Марица“.

Преди дни Волгин шокира с изявление в личния си профил във Фейсбук:

„Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми“.

Критичният коментар, омаловажаващ успехите на найдобрата ни ракета, предизвика бурна вълна от негативни реакции и към редакцията на предаването заваляха куп гневни писма, призоваващи „Господарите“ към действие.

За разлика от родния хейтър на бюджетна издръжка победеният на финала от Григор Димитров Давид Гофен го поздрави още веднъж за успеха в Англия. Белгиецът направи това в социалната мрежа Туитър за успеха над него във финала на заключителния турнир на АТР в Лондон. Както е известно, Гофен отстъпи на новия световен номер 3 в драматичен двубой 5:7, 6:4, 3:6.

„Въпреки че не вдигнах по-големия трофей, просто искам да кажа: КАКВА СЕДМИЦА! Прекарах си невероятно, пълно бе с емоции. Никога няма да забравя тази седмица. Благодаря на всички за огромната подкрепа, благодаря на Финалите на АТР за това фантастично събитие. Поздравления, Григор Димитров!“, написа Гофен в Туитър.

1 2

Подобни статии

Top