Зловещо! Феновете на ПАОК се гаврят с паметта на Тоско: „Убихме, п*дала!“ (ВИДЕО)

Днес по обяд ще се състои поклонението пред тленните останки на Тоско Бозаджийски

Днес по обяд ще се състои поклонението пред тленните останки на убития в Солун фен на Ботев (Пловдив) Тоско Бозаджийски. Опелото ще се проведе от 13:00 часа в храм „Свето преображение господне“ в ЖК „Тракия“.

Аутопсията показа, че смъртта му е причинена от удара на колата, като преди това на жертвата са нанесени удари с тежък предмет.

В Гърция продължава разследването на бруталното престъпление. До момента са задържани двама, като се очакват още арести. Има събрани доказателства, че българската група с нищо не е предизвикала футболните хулигани.

На задържаните са повдигнати 11 обвинения. По две за извършено тежко престъпление и по 9 за хулигански прояви.

В същото време феновете на ПАОК отново тотално скандализираха с песен по време на баскетболното дерби срещу Арис.

„Убихме педала!“. Този рефрен бе изпят в дивашки екстаз от „черно-белите“ запалянковци в баскетболната зала.

Именно заради футболната среща между Арис и ПАОК на стадион „Клеантис Викелидис“ беше дошъл убитият от техни запалянковци 28-годишен българин Тоско Бозаджийски, припомня „Газета“.

Двайсетина маскирани и въоръжени с метални тръби, бухалки, вериги и ножове хулигани от ПАОК, атакуваха деветима български фенове на улица „Мария Калас“, докато те се качвали по колите си, за да се приберат в България.

При нападението убитият Тоско е бил първо ударен с метална тръба в главата, след това е бил наръган, а когато излиза на улицата, е блъснат от преминаващ автомобил.

Вулгарният лозунг „Убихме педала, защото той беше от Арис“, беше изпят на няколко пъти в залата в Пилеа от феновете на ПАОК от групировката „Двуглавите орли на Севера“, а извратеното им удоволствие шокира цяла Гърция, пише ПИК.

Подобни статии

Top