Зодията му показва как да го накарате да ви обича вечно

Когато сте привлечени от някой специален, усещате добре познатата химия. Всички искаме такъв специален човек в живота си, който да ни обръща внимание и поне веднъж ни се е случвало да разберем колко разочароващо е, когато той не ни забелязва, особено когато наистина вярваме, че имаме потенциал да сме сродни души.

Затова опитайте се да се доверите на малките знаци и да разберете какво би го привлякло. Според астрологията зодията казва много за това на какво мъжете не обръщат внимание и защо.

Овен

Овенът невинаги ви забелязва, защото е прекалено зает. Графикът му винаги е пълен и намира време само за себе си. Ако откриете, че игнорира това, което сте му писали, не се притеснявайте – в крайна сметка ще отговори. Просто трябва да намери свободно време. Ако искате да го накарате да ви забележи, тогава бъдете активни в планирането на време, в което да излизате заедно. Пишете му и планирайте късна закуска заедно или просто му кажете, че ви липсва. Ако му позволите да разбере, че искате да прекарвате време с него, той определено ще ви забележи.

Телец

Телецът не ви забелязва, защото вероятно е зает да се вижда с други хора. Той обича да излиза и да се среща с нови хора. Телецът е романтик, който обича да планира романтични вечери. Ако се чудите защо винаги е толкова зает и не ви дава вниманието, което искате, вероятно е на среща. Ако искате да ви забележи, трябва да му съобщите, че сте романтично заинтересовани от него. Той не се интересува от вас, защото няма представа какво изпитвате към него! Не се страхувайте да му покажете колко ви е грижа за него. Със сигурност ще бъде поласкан и може би ще ви обърне повече внимание.

1 2 3 4

Top