Зодията определя закуската: баничка за овена, кифличка за скорпиона

Не е тайна, че закуската е най-полезното ядене за деня.

Менюто обаче не бива да е еднакво за хората от отделните зодии. Вижте защо омлетът сутрин е препоръчителен за Овена и Девата и напълно неприемлив за Водолея.

Овен

Представителят на огнената стихия по природа е доста енергичен, но само в случай че не пропусне закуската. За да поддържа горивото, на активния Овен ще помогне класиката в жанра – овесена каша, омлет и пълнозърнест хляб. Друг вариант за сутрешно похапване е баница със сирене и яйца на очи. Шоколадови еклери, бекон, люти или солени деликатеси ще докарат до превъзбуда подопечните на Марс.

Телец

Чревоугодниците Телци, колкото и да е странно, рядко разнообразяват закуската си – може с месеци да похапват от скучната овесена каша. Различните видове туршии може да се окажат жизнено необходими за енергията на този знак. Препоръчително е да похапват от най-калорийните неща – брускети, кроасани, яйца по бенедиктински или пържени с бекон, омлети или чийзкейкове. А всичко здравословно е по-добре да оставят за вечеря.

Близнаци

Както е известно, представителите на знака се славят с непостоянството си. Преглеждайки Фейсбука си, дори не забелязват, че са изяли сандвича с риба тон или че са изпили третата си чаша кафе. Близнаците не търпят рутината, но всъщност тя се оказва необходима за утринната им трапеза. Закуска, хапната не накрак, ще им помогне да контролират количеството на поетите калории.

1 2 3 4

Top