Зодии: как да си върнете любовта, след като сте скъсали

Ето как да си как да си върнете любовта, след като сте скъсали според зодиакалния си знак:

Овен – те трудно прощават, така че ще ви бъде много трудно да си върнете Овен обратно. И все пак, не е невъзможно – трябва, само че много търпение и постоянство. Те не обичат да бъдат преследвани, така че трябва да действате тактично.

Опитайте се да покажете, че грешката е и във вас и че сте готови на всичко, за да се съберете. Не спорете с Овен – при него времето показва кой е прав и кой не. Разговаряйте често с него за теми, които са му приятни и много важно: спомнете си кое точно го привличаше в началото на връзката ви – същото ще го привлича и сега.

Телец – много трудно късат и лесно се събират, така че трябва да покажете най-вече отношение. Те обичат да спорят, така че не навлизайте в тяхното поле. Ако ги изкарате от вкъщи и отидете някъде само двамата това би му харесало. Не го водетете на места, където сте се карали, а само на такива, на които имате добри спомени.

Опитайте се отново да преживеете същите хубави моменти. Почерпете го със сладолед или нещо дребно – той ще оцени това. Смейте се – това за Телец е признак, че нещата вървят спокойно, без да се насилват. Опитайте се да му покажете, че заедно можете да преминете през всеки проблем.

7 истини за хората от огнените зодии (Лъв, Овен, Стрелец)

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top