Зодиите, които са родени лидери

Някои хора умеят да внушават респект в останалите с лекота – било чрез своето присъствие, поведение, обществена позиция или лични и професионални постижения. При някои личности това да бъдат лидери изглежда сякаш съвсем естествено в природата им и никой не оспорва авторитета им.
Понякога качествата им могат да бъдат предопределени от характерните черти на зодиакалния им знак.

Вижте кои шест зодии се нареждат сред най-авторитетните в зодиака:

СКОРПИОН

Звезден представител: Ана Уинтур, Хилъри Клинтън

Тази зодия е властолюбива и амбициозна, което е задължително условие за прогресивните лидери. Но за тях е много важно да запазят разум и да не се поддават на ласкателства и лицемерие. Умеят да различават фалша и измамните усмивки безпогрешно. Това им дава възможност да управляват справедливо. Понякога са прекалено взискателни и тази тяхна черта може да провокира недоволство в другите, но Скорпионът умее да го потушава с лекота.

ЛЪВ

Звезден представител: Коко Шанел

Лъвовете са специални лидери. За разлика от другите знаци в зодиака, за които тази роля е естествена, то Лъвовете се държат лидерски, защото смятат, че така трябва. Самочувствието и егото им са достатъчно големи, за да направят от тях амбициозни ръководители, но понякога имат нужда от балансиращ партньор, който да ги сваля малко на земята, когато прекалят с фантазиите. Но пък именно въображението и смелостта им допринасят за това лидерството им да е успешно.

ВЕЗНИ

Звезден представител: Саймън Кауъл

Везните са особен вид лидери. Макар да са по-артистични и мечтателни личности, Везните умеят да ръководят по свой собствен начин. Първоначално бихте се учудили на методите им да управляват и дори бихте очаквали да се провалят, но те винаги успяват да извлекат най-доброто у хората, които работят за тях. Колкото и странни да изглеждат Везните като ръководители, то едно е сигурно – резултатът, към който се стремят, винаги се получава невероятен и смайващ.

1 2

Подобни статии

Top