С усмивка: Зодиите под един покрив на празника - DC news

С усмивка: Зодиите под един покрив на празника

Как биха изглеждали 12-те зодиакални знака, ако решат да празнуват заедно

Коледните празници са времето, през което всеки се стреми да се събере заедно с любимите си хора и роднини. Е, нека си представим как биха изглеждали 12-те зодиакални знака, ако решат да празнуват под един покрив.

Овенът е този, който с готовност се преоблича като Дядо Коледа, само за да покаже невероятните си умения в катеренето по стената и спускане в комина. Като приключи с това, което упорито си е наумил и навика всички останали, които се опитат да му попречат, ще се тръшне на дивана и ще заяви, че е изморен и си очаква вечерята.

Телецът е изцяло погълнат от уханията на храна, приготвянето на капама с всички видове месо, няколко вида сладки, няколко вида коктейли или казано накратко – обсебил е кухнята, яде от всички подготвени продукти и със съмнение изучава готварската книга, мислейки си, че знае по-добре как се приготвят ястията.

Близнакът държи таблет, телефон и електронен четец, и докато слуша музика и ъпдейтва статуса си във фейсбук, се чуди къде ще е по-добре да иде на Коледа – да посети приятели в друга държава, да провери морето дали е още на мястото си или да прави снежен човек с децата на двора.

Ракът е посветен на това да подреди коледната украса в дома – да сложи лампичките, елхата, да увеличи парното/климатика, за да е по-топличко (да си помечтае жално за камина), да обуе вълнените чорапи на баба и да се приготви следващата седмица да не напусне дома си.

Лъвът не е доволен, че къщата не е украсена с повече златиста украса и с притеснение оглежда елхата, чудейки се ще се съберат ли всички подаръци, които си е поръчал, под нея. След това царствено се оттегля към кухнята, за да нагледа какви ги върши телецът и дали менюто от 10 степени ще отговаря на вкуса му.

Девата от няколко часа се е изолирала, за да прави сметки колко точно подаръци, пари, буркани зимнина и други благинки се очаква да се получат от роднини и приятели за празниците, като от време на време преглежда сайтовете за колективно пазаруване за по-изгодни оферти.

Везната се прибира след няколко дена благотворителен труд в домове за нуждаещи се, взема си дълга вана и след това прекарва няколко часа в безрезултатно колебание коя рокля ще е по-удачна за вечерта и държала ли се е добре през годината или не.

Скорпионът е на прага на хипотермия, след като е вече няколко часа навън, изпипвайки детайлите по зарята за Коледа, Нова година и всички дни преди и след тях. Ядосано си мисли, че е трябвало да вземе повече тротил за сметка на пиратките и се чуди къде се продава реален топ с гюлета за повече звук и поразителна сила. Когато всичко е нагласено, за да образува кратер в земята при запалване, Скорпионът потрива доволно ръце и с плашещ пламък в очите се оттегля на топло да тормози другите.

Стрелецът почти е изхарчил всичките си пари и заплатата за януари, за да купи подходящи подаръци за близките си, включително за любимата касиерка в магазина и чистачката на офиса, чистачката на другия офис и дори в деня на празника се сеща, че може да купи още малко белгийски шоколада за раздаване на съседите.

Козирогът е на Северния полюс при Дядо Коледа, защото никой друг освен него не може да определи по-добре кое дете е било послушно и кое не. Докато отмята чевръсто задачите, заглежда Снежанка и отрязва коледния бонус на джуджетата, се замисля загрижено колко лампички са включени в момента в дома му на дневна, вместо на нощна тарифа.

Водолеят се е отдал на писане на книга за коледните обичаи по целия свят, след което си задава въпроса нужна ли е изобщо Коледа и какво ли правят в Африка по това време на годината. След което оставя пръснати листата си с писания по земята и отива да помага за снежния човек на Близнака.

Рибата се събужда след дълга дрямка с чувство на лека празнична депресия, замисля се от къде идва това усещане, после решава, че няма значение важното е да му се наслаждава по-дълго. След което бавно се отправя към останалите зодии около масата, като пътьом събира писанията на Водолея, зачита ги и си остава в тях.

Източник: edna.bg

Подобни статии

Top